Reikės:
250 ml šilto vandens
2 v. š. aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
pakelis sausų mielių
Į šiltą vandenį sudėti cukrų, druską bei mieles. Viską išmaišyti ir leisti suputoti. Miltus persijoti į dubenį, supilti aliejų bei mieles. Viską minkyti kol nebelips prie rankų (apie 5 – 7 min.).
2 v. š. aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
pakelis sausų mielių
Į šiltą vandenį sudėti cukrų, druską bei mieles. Viską išmaišyti ir leisti suputoti. Miltus persijoti į dubenį, supilti aliejų bei mieles. Viską minkyti kol nebelips prie rankų (apie 5 – 7 min.).
Dubenį ištepti aliejumi, dėti tešlą ir padėti šiltai, kad pakiltų (dvigubai).
Kol tešla pakils pasiruoškime picos ingridientus.
~300 gr. maltos kiaulienos arba jautienos (apkepti keptuvėje)
~100 gr. karšto rūkymo liesos šoninės
Marinuotų pievagrybių
Griežinėliais pjaustyto svogūno
~250 gr. smulkiai tarkuoto sūrio
Paprikos juostelių
2 v.š. grietinės
4 v.š. pomidorų padažo
Žiupsnelis raudonėlio
Grietinę, pomidorų padažą bei raudonėlį sumaišyti.
Iš tešlos iškočioti paplotį, aptepti grietinės – pomidorų padažo mišiniu, pabarstyti sūriu. Pabarstyti kepta malta mėsa, smulkiai pjaustytais šoninės gabalėliais, pjaustytais pievagrybiais, svogūnais, paprika.
Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje ~ 15 minučių.
Skanaus!
Siandien issikepiau sia pica, aisku ingredientai pagal save, nu bet padas tai nerealus, aciu uz receptuka :)
AtsakytiPanaikinti