2011 m. sausio 23 d., sekmadienis

Koldūnai


Tešlai reikės:

3 stiklinių miltų
3 v.š. aliejaus
1 stiklinės verdančio vandens
žiupsnelio druskos.

Miltus sumaišyti su druska, aliejumi, pilti verdantį vandenį, pamaišyti ir minkyti tešlą kol paliks elastinga, minkšta.

Įdarui reikės:

300 gr. maltos mėsos
Mažo svogūno
¼ stiklinės kefyro
Raudonėlio
Baziliko
Mairūno
Kvepiančių pipirų
Druskos

Svogūną susmulkinti, suberti į mėsą. Suberti prieskonius, druską, supilti kefyrą ir viską gerai išminkyti.

Formuoti koldūnus ir virti pasūdytame vandenyje.

tešlos receptas iš SM

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą