Tešlai reikės:
3 stiklinių miltų
3 v.š. aliejaus
1 stiklinės verdančio vandens
žiupsnelio druskos.
Miltus sumaišyti su druska, aliejumi, pilti verdantį vandenį, pamaišyti ir minkyti tešlą kol paliks elastinga, minkšta.
3 v.š. aliejaus
1 stiklinės verdančio vandens
žiupsnelio druskos.
Miltus sumaišyti su druska, aliejumi, pilti verdantį vandenį, pamaišyti ir minkyti tešlą kol paliks elastinga, minkšta.
Įdarui reikės:
300 gr. maltos mėsos
Mažo svogūno
¼ stiklinės kefyro
Raudonėlio
Baziliko
Mairūno
Kvepiančių pipirų
Druskos
Svogūną susmulkinti, suberti į mėsą. Suberti prieskonius, druską, supilti kefyrą ir viską gerai išminkyti.
tešlos receptas iš SM
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą