Reikės:
500 gr. maltos kalakutienos (arba kitokios maltos mėsos)
1 kiaušinio
2 v.š. majonezo
4 v.š. džiūvesėlių
druskos
prieskonių
Visus produktus suminkyti. Iš jų formuoti štai tokius „laivelius“
5 vidutinio dydžio bulvių
Pieno
Druskos
Bulves išvirti, sugrūsti, įberti truputi druskos,įpilti pieno ir viską gerai išsukti (aš tai darau su mikseriu.)
Atskirai keptuvėje paepinti 2 svogūnus.
Į paruoštus laivelius dėti pakepintą svogūną
ant viršaus dėti paruoštą bulvių košę (ne karštą, o truputį atvėsintą arba visai atšalusią)
50 gr. fermentinio sūrio sutarkuoti, į jį įdėti porą šaukštų majonezo, įpilti šlakelį jogurtinio padažo, pagardinti krapais ir viską išmaišyti. Gauta mase aptepti bulvių košę.
Gaminau, labai patiko :) Ačiūūū už išsamius receptukus :)
AtsakytiPanaikintigamynau labai patiko,aciu uz nuostabius patiekalus...:)
AtsakytiPanaikinti