Reikės:
500 gr. maltos kiaulienos
250 gr. virtų miško grybų
2 kiaušinių
1 svogūno
1 riekės batono
Trupučio miltų
Džiūvėsėlių
Druskos 
Pipirų
Į maltą mėsą įmušti vieną kiaušinį, įdėti piene išmirkytą batono riekelę, pagardinti druska, pipirais. Viską gerai išminkyti.
Svogūną susmulkinti ir berti į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Grybus smulkiai supjaustyti ir sudėti taip pat į keptuvę. Pakepinti. 
Imti mėsos, į vidų dėti šaukštelį grybų ir formuoti maltinį. Apvolioti miltuose, po to plaktame kiaušinyje ir galiausiai džiūvesėliuose.  Kepti keptuvėje. 
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą