2011 m. sausio 24 d., pirmadienis

Maltos mėsos vyniotinis su vištienos krūtinėle


Reikės:

400 gr. maltos mėsos (kiaulienos, arba kiaulienos su jautiena)
4 vnt. vidinės vištienos filė
1 vištienos krūtinėlės odelė
1 svogūnas
1 kiaušinis
2 v.š. majonezo
3 v.š. džiūvesėlių
30 gr. smulkiai pjaustytos rūkytos šoninės 
Provanso žolelių
Kvapniųjų pipirų
Druskos
Sviesto
Kmynų


Svogūną susmulkinti, berti į maltą mėsą, įmušti kiaušinį, sudėti majonezą, šoninę džiūvesėlius, žoleles, druską, kvapniuosius pipirus. Viską gerai išminkyti.
Foliją ištepti sviestu, vištienos odelę dėti ant folijos, sudėti maltos mėsos masę

ant viršaus sudėti lengvai pamuštas vištienos filė gabalėlius. 
Apibarstyti pipirais, kmynais. 

Viršų apdėlioti plonomis sviesto juostelėmis. 

Suvynioti į foliją ir kepti apie 1 val. 200 laipsnių karštumo orkaitėje. 

Skanaus!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą