2011 m. sausio 25 d., antradienis

Grybų maltinukai


Reikės:

0,5 litro miško grybų (aš naudojau ruduokes)
1 didelės morkos
1 svogūno
2 kiaušinių
1 v.š. krakmolo
1 v.š. miltų
Prieskonių
Druskos


Pas mane buvo sūdyti grybai, tai aš juos nuviriau ir palikau kiaurasamtyje, kad gerai nuvarvėtų.
Svogūną susmulkinti, morką sutarkuoti ir viską pakepinti ant trupučio aliejaus.
Grybus sumalti mėsmale, į juos sudėti apkeptas morkas su svogūnais, dėti paplaktus kiaušinius, krakmolą, miltus, prieskonius ir šiek tiek druskos. Viską gerai išmaišyti.
Drėgnomis rankomis formuoti maltinius ir kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą