Reikės:
0,5 litro miško grybų (aš naudojau ruduokes)
1 didelės morkos
1 svogūno
2 kiaušinių
1 v.š. krakmolo
1 v.š. miltų
Prieskonių
Druskos
Pas mane buvo sūdyti grybai, tai aš juos nuviriau ir palikau kiaurasamtyje, kad gerai nuvarvėtų.
Svogūną susmulkinti, morką sutarkuoti ir viską pakepinti ant trupučio aliejaus.
Grybus sumalti mėsmale, į juos sudėti apkeptas morkas su svogūnais, dėti paplaktus kiaušinius, krakmolą, miltus, prieskonius ir šiek tiek druskos. Viską gerai išmaišyti.
Drėgnomis rankomis formuoti maltinius ir kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą