2011 m. sausio 5 d., trečiadienis

Bananų duonelė



Reikės:

2 kiaušinių
150 g cukraus
3 mažų bananų
200 ml. kefyro
50 g sviesto
200 g miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
Druskos trupučio
Cinamono trupučio
100 g graikinių riešutų

Kiaušinius suplakti su cukrumi, sudėti sutraiškytus rankomis bananus, supilti kefyrą ir ištirpdytą sviestą, išmaišyti.
Atskirai sumaišyti miltus su kepimo milteliais, druska ir cinamonu, pilti į skystą masę, sudėti pirštais patrupintus riešutus, viską išmaišyti ir sukrėsti į kekso formą. Kepti apie 50 min. 180 laipsnių karštumo orkaitėje. 
Kadangi aš dar niekaip nesugebu įsigyti kekso formos, tai kepiau paprasčiausioj kepimo skardelėj, į ją įklojau kepimo popierių. 

receptas iš čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą