2011 m. sausio 7 d., penktadienis

Maltos mėsos vyniotinis


Reikės:

600 gr. maltos kalakutienos
1 svogūno
1 morkos
2 v.š. majonezo
1 kiaušinio
3 v.š. džiūvėsėlių + pabarstymui
0,5 a.š. kvepiančių pipirų
1 a.š. kalakutienos prieskonių
1 a.š. garstyčių miltelių
Druskos

Svogūną susmulkinti ir dėti į įkaitintą keptuvę. Morką sutarkuoti ir sudėti į svogūnus, apkepinti kol suminkštės.
Į maltą kalakutieną sudėti majonezą, kiaušinį, džiūvėsėlius, prieskonius, druską ir pakepintus svogūnus su morkomis. Viską gerai išminkyti.
Kepimo rankovės vieną kraštą praplėšti, kad gautųsi didesnė plėvelė. Į ją dėti gautą masę ir formuoti vyniotinį. Po to apibarstyti džiūvėsėliais ir kepimo rankovės pagalba apvolioti visą vyniotinį. Suvynioti ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti apie 1 val.
taip atrodo paruoštas kepti:

o štai ir iškepęs 


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą