2010 m. spalio 20 d., trečiadienis

Troškinys su kalakutiena


1 kalakuto šlaunies mėsa
3 morkos
2 svogūnai
1 cukinija
4 bulvės
200 gr padažo (naudojau šį)
3 skiltelės česnako



Mėsą supjaustyti gabaliukais, apibarstyti prieskoniais, druska
Supjaustyti cukiniją, ją taip pat apibarstyti prieskoniais bei kapotu česnaku.

Mėsą dėti į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir apkepinti, dėti pusžiedžiais pjaustytus svogūnus bei pjaustytas morkas Viską apkepinti.

Tuomet dėti bulves ir viską užpilti vandeniu. Troškinti kol bulvės bus beveik minkštos. Sudėti pamarinuotas cukinijas, padažą ir viską dar patroškinti ~10 min.
Skanaus. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą