2010 m. spalis 15 d., penktadienis

Troškinti jautienos kotletai


700 gr. jautienos faršo
2 kiaušiniai
2 batono riekelės
2 svogūnai
2 šaukštai majonezo
prieskoniai
druska


3 morkų
1 svogūno
2 šaukštų grietinės
Sultinio
Šaukšto miltų

Batono riekeles išmirkyti vandenyje, nuspausti ir dėti į faršą, sudėti visus ingridientus ir gerai išminkyti.
Formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių.

Morkas sutarkuoti plonais griežinėliais arba burokine tarka. Dėti į puodo dugną. 

Supjaustyti svogūną ir dėti ant morkų. 

Ant daržovių dėti apkeptus kotletus. 

Užpilti sultiniu ir troškinti apie 30 min. Galiausiai dėti grietinę, miltus ir gerai išmaišyti. Skanaus!


Valgėme su bulvėmis ir burokėlių salotomis (virti burokėliai, marinuotas agurkas, mažas svogūnas, šlakelis aliejaus, truputis citrinos sulčių, druskos).

6 komentarai:

  1. super skanu :) aciu uz recepta :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atrodo labai skaniai, dabar kaip tik vyksta procesas, ziuresime kas is to iseis... :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. geras receptas,aciukas

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai sovietinis receptas, bet skanu!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tikrai labai skanu ir paprasta!aciu

    AtsakytiPanaikinti
  6. Dabar kaip tik gaminu. Kvepia skaniai. Tikiuosi, kad bus taip pat skanu, kaip ir paprasta pagaminti!

    AtsakytiPanaikinti