2010 m. spalio 5 d., antradienis

Faršu įdarytos bulvės


Reikės:

Bulvių
Svogūno
Poros morkų
Poros šaukštų grietinės
Pomidorų padažo
Druskos

Įdarui:
Faršo (naudojau kalakutienos)
Riekelės batono
Šaukšto majonezo
Nedidelio svogūno
Druskos
Mėgiamų prieskonių


Bulves nuskusti ir išskobti. Pasiruošti faršą: batono riekelę išmirkyti piene, nuspausti, dėti į faršą, taip pat sudėti smulkintą svogūną, majonezą, druską bei prieskonius. Išminkyti. Faršą  šaukšteliu dėti į išskobtas bulves. Į puodo dugną dėti tarkuotas morkas, pjaustytą svogūną, bulvių "vidurius" (tai, ką išskuobėm), sudėti kimštas bulves, įpilti vandens, įberti druskos ir troškinti apie 40 - 50 min. Galiausiai įdėti grietinę, pomidorų padažą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą