2010 m. spalio 27 d., trečiadienis

Lietiniai blynai su vištienos įdaru


Reikės: 
500 ml pieno
4 v. š. miltų (su kaupu)
4 v. š. krakmolo
4 kiaušiniai
druskos, cukraus
2 v. š. aliejaus

Sumaišyti visus sausus ingridientus. Sudėti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Palaipsniui pilti pieną, nuolat maišant. Galiausiai įmaišyti aliejų. Leisti tešlai išbrinkti 20 - 30 min. ir kepti lietinius. Gaunasi 12 - 16 blynų.
receptas Sonatinos

Įdarui:

Virta vištiena
Svogūnas
Druska
Kvepiantys pipirai

Virtą vištieną susmulkint, dėti smulkintą svogūną, pagardinti druska bei kvepiančiais pipirais. Įdarą dėti į blyną, suvynioti. Paruoštus blynus apkepti keptuvėje. Skanaus.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą