2010 m. spalio 7 d., ketvirtadienis

Įdarytos vištienos kulšelės

Tai mano pirmasis bandymas įdaryti kulšeles ir galiu pavadinti visai vykusiu. Receptas iš galvos, ką turėjau ta sudėjau :D

Reikės:

3 vištienos ketvirčių
Svogūno
Morkos
Kiaušinio
2 šaukštų majonezo
2 šaukštų džiuvesėlių
Druska
Prieskoniai

Vištienos ketvirčiams nulupti odą ir prie pat kauliuko nukirsti (reikia kad kauliukas liktų).
Skūreles pabarstyti druska, prieskoniais (aš naudojau prieskonių mišinį „Madridas“). 

Vištieną nurinkti nuo kaulo, mėsą smulkiai supjaustyti arba sumalti. Smulkia tarka įtarkuoti morką, įpjaustyti svogūną, įmušti kiaušinį, dėti majonezą, džiuvesėlius, druską bei prieskonius. 

Viską gerai išmaišyti ir dėti į skūreles. Prismeigti smeigtukais.

Viršų aptepti majonezu, pabarstyti kmynais, trupučiu prieskonių.

Kepti orkaitėje apie 1 val.


1 komentaras: