2011 m. balandžio 5 d., antradienis

Spagečiai su kumpio – pievagrybių padažu


Reikės:

150 gr. karšto rūkymo kumpio
200 gr. pievagrybių
2 svogūnų
3 v.š. grietinės
0,5 stiklinės pieno
Druskos
Prieskonių
Trupučio aliejaus

Spagečių (puse pakelio)

Svogūnus supjaustyti ir dėti į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus, kepti kol suminkštės, tuomet sudėti kubeliais pjaustytą kumpį, truputį pakepti ir galiausiai sudėti griežinėliais pjaustytus pievagrybius. Viską kepti kol išgaruos grybų sultys. Pagardinti druska, prieskoniais. Sudėti grietinę ir supilti pieną, viską dar truputį pakaitinti.
Spagečius išvirti. Patiekti galima dvejopai: arba viską sumaišyti arba makaronus dėti lėkštės kraštuose, o padažą pilti į vidurį. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą