2011 m. vasario 11 d., penktadienis

Sluoksniuotos tešlos bandelės

Reikės:

Sluoksniuotos tešlos

Obuolių įdarui:

4 obuolių
4 a.š. cukraus (jei obuoliai rūgštūs, jo reikės daugiau)
Cinamono
Trupučio sviesto

Obuolius sutarkuoti burokine tarka. Keptuvėje išlydyti sviestą, sudėti obuolius, cukrų, cinamoną. Patroškinti, kol obuoliai suminkštės ir išgaruos sultys. Atvėsinti ir dėti į bandeles.



Varškės įdarui:

Pakelio varškės
Šaukšto grietinės
Cukraus
Vanilinio cukraus
Razinų (išmirkytų)

Varškę sumaišyti su visais ingridientais. Jei varškė skysta, įdėti šaukštelį miltų. Formuoti bandeles.



Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje kol bandelės vos paruduos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą