2011 m. vasario 21 d., pirmadienis

„Balandėlių“ troškinys


Reikės:

500 gr.maltos mėsos
1 kg. šviežių kopūstų
2 morkų
150 gr. ryžių
200 gr. grietinės
100 gr. pomidorų padažo
0,5 l. sultinio

Mėsą patroškinti keptuvėje kol išsiskirstys gabalėliais.
Kopūstą supjaustyti, morkas sutarkuoti. Kopūstus, morkas, ryžius bei mėsą sumaišyti. Dėti į skardą, užpilti sultiniu. Skardą uždengti folija ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 1 valandą. Porą kartų ištraukus išmaišyti.
Galiausiai sudėti grietinę, pomidorų padažą, išmaišyti ir dar dėti į orkaitę 15 – 20 min. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą