2011 m. vasario 21 d., pirmadienis

Aštrios vištienos blauzdelės


Reikės:

6 vištienos blauzdelių
Prieskonių
Druskos
Kmynų

12 skiltelių česnako
čili pipiro arba čili miltelių


Vištienos blauzdeles įtrinti prieskoniais, druska, kmynais. Dėti į skardą, įpilti truputį vandens  ir kepti  40 min. 200 laipsnių karštumo orkaitėje.

Česnaką nulupti ir išspausti, čili pipirą susmulkinti.

Iškepusias blauzdeles dėti į indą (kuris turi dangtį), supilti skystį, kuriame kepė blauzdelės, berti smulkintą čili pipirą bei išspaustus česnakus. Uždengti dangčiu ir ~30 min. palaikyti šiame skystyje, kad įsigertų aštrumas. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą