2011 m. kovo 24 d., ketvirtadienis

Troškintos vištienos blauzdelės morkų – svogūnų padaže



Reikės:

6 vištienos blauzdelių
3 morkų
2 svogūnų
2 v.š. grietinės
1 v.š. miltų
druskos
prieskonių
2 st. vandens


Vištienos blauzdeles įtrinti prieskoniais, druska ir palikti porai valandų, kad įsigertų prieskoniai.

Morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūnus susmulkinti. Dėti daržoves į puodą, ant viršaus dėti blauzdeles, pilti 1 stiklinę vandens ir troškinti, kai vanduo išgaruos, supilti antrą stiklinę vandens. Viską troškinti apie valandą. Galiausiai sudėti grietinę ir šlakelyje vandens sumaišytus miltus. Pakaitinti kol sutirštės. Skanaus!


9 komentarai:

  1. Žiauriai paprasta ir labai skanu

    AtsakytiPanaikinti
  2. Rekomenduoju. Paprasta ir labai skanu

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai skanu,paprasta,bet labai labai skanu,kaip pas mama :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gaminau ir likau nustebinta: tikrai labai skanu, nors ir labai paprastas receptas. Tik vandens pyliau dvigubai. Ir norint, kad gerai sutirštėtų, geriau imti krakmolą, nes su miltais taip ir nesutirštėjo normaliai, nors ir dėjau turbūt trigubą kiekį.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jau kelintą kartą darau šį labai skanų patiekalą :-) Labai skanus ir paprastas, o šeimyna pirštukus apsilaižo ir prašo tik jį gaminti, jeigu blauzdeles išsiimu iš šaldymo kameros :-) Rekomenduoju, nenusivilsite :-)

    AtsakytiPanaikinti