2011 m. kovo 1 d., antradienis

Kotletai su morkų – sūrio įdaru


Reikės:

500 gr. maltos mėsos
1 kiaušinio
1 v.š. majonezo
2 v.š. džiūvėsėlių
0,5 a.š. druskos
1 a.š. prieskonių

Įdarui:

1 morkos
100 gr. fermentinio sūrio
Prieskoninių žolelių (baziliko, raudonėlio, mairūno)

Padažui:
1 st. sultinio
100 gr. grietinės
2 v.š. pomidorų padažo
1 v.š. miltų (be kaupo)

Mėsą sumaišyti su majonezu, kiaušiniu, džiūvėsėliais, druska bei prieskoniais.
Įdarui morką bei sūrį sutarkuoti, pagardinti žolelėmis.
Imti mėsos gabalėlį, suploti, dėti įdarą ir formuoti kotletą.

Kotletus apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Apkeptus kotletus sudėti į puodą, įpilti stiklinę sultinio ir troškinti 25 - 30 min. Galiausiai sumaišyti grietinę, pomidorų padažą bei miltus, viską supilti ir pakaitinti kol padažas sutirštės. 

Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą