2011 m. kovo 27 d., sekmadienis

Orkaitėje kepti šonkauliai



Reikės:

~700 gr. kiaulienos šonkaulių su mėsa
6 bulvių
2 morkų
Svogūno
0,5 a.š kvapniųjų pipirų
1 a.š. prieskonių (naudojau šiuos )
Česnako
Druskos
Šlakelio aliejaus

Šonkaulius supjaustyti gabalėliais, įtrinti smulkintu česnaku, pipirais, prieskoniais, druska bei aliejumi. Leisti pasimarinuoti bent 2 val.
Morkas bei bulves nuskusti. Bulves padalinti i 4 dalis, morkas supjaustyti griežinėliais.
Svogūną nulupti, supjaustyti žiedais.
Į skaros dugną dėti šonkaulius, šalia sudėti bulves, morkas bei svogūnus. 

Įpilti truputį vandens ir kepti 220 laipsnių karštumo orkaitėje 1 val. (po pusvalandžio kepimo šonkaulius bei daržoves apversti).
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą