Reikės: 
~700 gr. kiaulienos šonkaulių su mėsa
6 bulvių
2 morkų
Svogūno
0,5 a.š kvapniųjų pipirų
1 a.š. prieskonių (naudojau šiuos )
Česnako 
Druskos
Šlakelio aliejaus
Šonkaulius supjaustyti gabalėliais, įtrinti smulkintu česnaku, pipirais, prieskoniais, druska bei aliejumi. Leisti pasimarinuoti bent 2 val. 
Morkas bei bulves nuskusti. Bulves padalinti i 4 dalis, morkas supjaustyti griežinėliais.
Svogūną nulupti, supjaustyti žiedais. 
Į skaros dugną dėti šonkaulius, šalia sudėti bulves, morkas bei svogūnus. 
Įpilti truputį vandens ir kepti 220 laipsnių karštumo orkaitėje 1 val. (po pusvalandžio kepimo šonkaulius bei daržoves apversti). 
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą