2011 m. kovo 13 d., sekmadienis

Gustavo krabų kotletukai




200 gr. krabų lazdelių
100 gr. fermentinio sūrio
1 kiaušinio
1 š. majonezo
Maltų džiūvėsėlių
Aliejaus kepimui


Fermentinį sūrį bei krabų lazdeles sutarkuoti burokine tarka, dėti majonezą, įmušti kiaušinį ir viską gerai išmaišyti. Formuoti kotletukus, juos apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Galima valgyti tiek karštus, tiek šaltus.

2 komentarai:

  1. Mmm,skaniai atrodo :) reikės pasigaminti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už receptuką. Nuostabūs kotletukai, purūs, negalime atsivalgyti...

    AtsakytiPanaikinti