2010 m. gruodžio 14 d., antradienis

Netikras zuikis su ryžiais



Reikės:

1 kg. maltos mėsos (aš naudojau per puse maltą jautieną ir maltą kalakutieną)
1 svogūno
3 v.š. majonezo
300 gr. virtų ryžių
2 kiaušinių
1 a.š. druskos
kvapniųjų pipirų
prieskonių

Į maltą mėsą sudėti smulkintą svogūną, majonezą, virtus ryžius, įmušti kiaušinius, berti druską, prieskonius. Viską gerai išminkyti.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, dėti mėsą ir formuoti zuikį. Viduryje padaryti 3 įdubimus.
Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje ~1 val. 
 Tinka valgyti tiek karštą tiek ir šaltą. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą