2010 m. gruodžio 4 d., šeštadienis

Mišrainė „Ananasas“


Reikės:
3 - 4 virtų bulvių
3 kietai virtų kiaušinių
1 rūkyto vištienos ketvirčio
150 gr. tarkuoto fermentinio sūrio
2 marinuotų agurkų
majonezo
papuošimui graikiniai riešutai ir svogūnų laiškai arba porai


Virtas bulves bei kiaušinius sutarkuojame burokine tarka. Fermentinį sūrį taip pat sutarkuojam – tik smulkesne tarka. Mažais kubeliais supjaustome vištieną bei agurkus. Galiausiai sluoksniuojame:

sluoksnis – bulvių
sluoksnis – puse vištienos
sluoksnis – agurkai
sluoksnis – likusi dalis vištienos
sluoksnis – sūris
sluoksnis – kiaušiniai

Kiekvieną sluoksnį plonai aptepti majonezu. Kas mėgsta sūriau, galima pabarstyti druska, prieskoniais. Baigus sluoksniuoti, viršutinį sluoksnį aptepti truputį storesniu sluoksniu majonezo ir apdėlioti graikiškais riešutais. Papuošti svogūno laiškais arba porais. Skanaus! 


Rreceptas iš interneto platybių

2 komentarai: