2010 m. gruodžio 12 d., sekmadienis

Varvaros kasos


Reikės:

Kiaulienos sprandinės
2 a.š. majonezo
5 v.š. raudonojo vyno acto
Kvapniųjų pipirų
Raudonėlio
Prieskonių  ( aš naudojau prieskonių mišinį „Madridas“)
0.5 a.š. druskos


Sprandinę supjaustyti juostelėmis.
Majonezą, actą, raudonėlį, prieskonius, kvapniuosius pipirus bei druską sumaišyti. Gautą masę dėti ant sprandinės juostelių ir gerai juos ištrint. Imti 3 juosteles mėsos, gale prismeigti smeigtuku ir pinti kasą, pabaigą taip pat sutvirtinti smeigtuku. 

Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, dėti mėsos kasas. Šalia mėsos sudėjau ir pjaustytas bulves, apibarstytas prieskoniais. 

Dėti į 200 laipsnių karštumo orkaitę ir kepti apie 1 val.
Skanaus!

1 komentaras: