2010 m. gruodžio 11 d., šeštadienis

Vištiena su raugintais kopūstais


Reikės:

Vištienos blauzdelių
500 gr. raugintų kopūstų
2 svogūnų
2 morkų
Pipirų

Svogūną susmulkinti ir berti į keptuvę su trupučiu aliejaus, ten pat berti ir pjaustytas morkas. Viską apkepinti kol svogūnai pagels, tuomet į keptuvę sudėti raugintus kopūstus, įpilti truputį vandens ir troškinti 20 min., pagardinti pipirais. Patroškintus kopūstus dėti į skardą, ant viršaus dėti paprieskoniuotas vištienos blauzdeles, įpilti puse stiklinės vandens. Aš į tą pačią skardą sudėjau ir bulves. 


Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 1 val. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą