Reikės:
100 gr ryžių
1 didesnės morkos
2 svogūnų
3 riekių duonos
1 karšto rūkymo skumbrės
Majonezo
Žalumynų
Aliejaus
Ryžius išvirti. 1 svogūną susmulkinti, morką sutarkuoti ir juos apkepinti
ant šlakelio aliejaus. Duoną supjaustyti kubeliais ir taip pat iškepti.
Likusį vieną svogūną susmulkinti ir pamarinuoti su trupučiu acto, cukraus
ir druskos.
Žuviai išimti kaulus.
Į dubenį sluoksniuoti:
Puse virtų ryžių, kepintus svogūnus su morkomis, keptą duoną. Aptepti
nedideliu kiekiu majonezo. Sudėti žuvį, marinuotus svogūnus ir galiausiai
likusius ryžius, kuriuos aptepti majonezu ir apibarstyti žalumynais (krapais
bei petražolėmis).
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą