2012 m. lapkričio 6 d., antradienis

Žuvies mišrainė pagal Iloną




Reikės:
100 gr ryžių
1 didesnės morkos
2 svogūnų
3 riekių duonos
1 karšto rūkymo skumbrės
Majonezo
Žalumynų
Aliejaus


Ryžius išvirti. 1 svogūną susmulkinti, morką sutarkuoti ir juos apkepinti ant šlakelio aliejaus. Duoną supjaustyti kubeliais ir taip pat iškepti.
Likusį vieną svogūną susmulkinti ir pamarinuoti su trupučiu acto, cukraus ir druskos. 
Žuviai išimti kaulus.
Į dubenį sluoksniuoti:
Puse virtų ryžių, kepintus svogūnus su morkomis, keptą duoną. Aptepti nedideliu kiekiu majonezo. Sudėti žuvį, marinuotus svogūnus ir galiausiai likusius ryžius, kuriuos aptepti majonezu ir apibarstyti žalumynais (krapais bei petražolėmis). 


Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą