Reikės:
500 gr. sausainių
“Gaidelis”
500 gr. varškės
(President arba paprastą varškę pertrinti per sietelį)
150 gr. sviesto
100 gr. cukraus
50 gr. šokolado
100 gr. migdolo
riešutų
Vanilinio cukraus
2 v.š. pieno
Kambario
temperatūros sviestą išplakti iki purumo, suberti cukrų, vanilinį cukrų, sudėti
varškę ir viską gerai išmaišyti.
Formos dugną
išdėliojame sausianiais, tepame varškės masę, vėl dedame sausianius ir
sluoksniuojame kol baigiasi varškės masė ir sausainiai. Paskutinis sluoksnis
turi būti sausainių.
Šokoladą
ištirpiname su trupučiu sviesto ir pora šaukštų pieno. Užpilame ant sausainių
ir aptepame visą pyragą.
Migdolus
pasmulkiname ir beriame ant šokolado sluoksnio. Pyragą atšaldome šaldytuve
(geriausia per naktį).
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą