2012 m. lapkričio 6 d., antradienis

Sausainių – varškės sluoksniuotis




Reikės:

500 gr. sausainių “Gaidelis”
500 gr. varškės (President arba paprastą varškę pertrinti per sietelį)
150 gr. sviesto
100 gr. cukraus
50 gr.  šokolado
100 gr. migdolo riešutų
Vanilinio cukraus
2 v.š. pieno

Kambario temperatūros sviestą išplakti iki purumo, suberti cukrų, vanilinį cukrų, sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti.
Formos dugną išdėliojame sausianiais, tepame varškės masę, vėl dedame sausianius ir sluoksniuojame kol baigiasi varškės masė ir sausainiai. Paskutinis sluoksnis turi būti sausainių.
Šokoladą ištirpiname su trupučiu sviesto ir pora šaukštų pieno. Užpilame ant sausainių ir aptepame visą pyragą.
Migdolus pasmulkiname ir beriame ant šokolado sluoksnio. Pyragą atšaldome šaldytuve (geriausia per naktį).
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą