2011 m. rugsėjo 27 d., antradienis

Troškinti lavašo suktinukai



Reikės:

1 lavašo (naudojau šį)
500 gr. maltos kalakutienos (tinka ir kitokia malta mėsa)
1 svogūno
1 poro
1 morkos
1 kiaušinio
350 ml sultinio
Druskos
Prieskonių
Aliejaus

Maltą mėsą sumaišyti su prieskoniais, druska, kiaušiniu. Gerai išminkyti.
Svogūną bei porą susmulkinti, morką sutarkuoti. Į puodą storesniu dugnu pilti šlakelį aliejaus, įkaitinti ir suberti daržoves. Kepti kol jos suminkštės.
Lavašą aptepti paruošta malta mėsa, truputį palaikyti, kol jis suminkštės. Po to supjaustyti maždaug 5 cm. gabalėliais. Lavašo gabalėlius statyti į puodą  su patroškintomis daržovėmis, užpilti sultiniu, uždengti dangčiu ir troškinti 30 min. Patiekti su grietine.
Skanaus!!!

Idėja iš  čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą