2011 m. rugpjūčio 8 d., pirmadienis

Įdarytos cukinijos



Reikės:

2 nedidelių cukinijų
500 gr. maltos mėsos
1 kiaušinio
1 morkos
1 svogūno
Saujos  ryžių
Gabalėlio fermentinio sūrio
Druskos
Pipirų


Cukinijas perpjauti pusiau ir išskobti vidų.
Svogūną susmulkinti ir berti į keptuvę su trupučiu aliejaus. Morką sutarkuoti ir suberti ant svogūnų. Daržovėms apkepus suberti susmulkintą cukinijų vidų. Viską kepti kol daržovės suminkštės.
Į maltą mėsą įmušti kiaušinį, suberti ryžius, druską, pipirus bei kepintas daržoves. Viską gerai išmaišyti.
Skardelę iškloti kepimo popieriumi, dėti cukinijas ir į jas pridėti paruošto įdaro. 

Kepti apie 1 val. 200 laipsnių karštumo orkaitėje. Tada užbarstyti sūriu ir dar pakepti kol sūris išsilydis. Skanaus!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą