2011 m. liepos 1 d., penktadienis

Čili sriuba



Reikės:

500 gr. faršo (naudojau kiauliena su jautiena)
1 svogūno
4 – 5 skiltelių česnako
1 raudonos paprikos
1 skardinės konservuotų pupelių
1 skardinės pomidorų savo sultyse
2 puodelių pomidorų sulčių
Puse čili pipiriuko
Trupučio alyvuogių aliejaus
Paprikos miltelių
Džiovinto raudonėlio
Druskos
Pipirų

Svogūną, česnaką susmulkinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir suberti svogūną ir česnaką. Papriką bei čili pipirą supjaustyti nedideliais kubeliais ir suberti taip pat i keptuvę. Daržovėms apkepus sudėti faršą, įberti druskos, pipirų, raudonėlio bei paprikos miltelių  ir maišant patroškinti apie 10 min.
Į puodą supilti pomidorų sultis, konservuotus pomidorus (juos supjaustyti arba sutrinti šakute), troškintą faršą su daržovėm ir viską pavirti 10 – 15 min, galiausiai sudėti konservuotas pupeles.
Lėkštėje sriubą apibarstyti smulkiai tarkuotu fermentiniu sūriu.
Skanaus!

3 komentarai:

  1. Labai skanu,geras receptas, visiems patiko,gaminsim ir toliau pagal si recepta :) tik naudojom vien jautienos farsa.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mes čili sriubytę gaminame tik pagal šį receptą! Nieko netrūksta, skanu ir gan greita! Rekomenduoju visiems :)

    AtsakytiPanaikinti