2011 m. gegužės 16 d., pirmadienis

Bandelės (su malta mėsa ir su karameliniu kremu)

Bandelių tešlą dariau pagal anksčiau keptų bandelių receptą, štai jis čia

Mėsos įdarą ruošiau taip:
išvirti gabalėlį kiaulienos kumpio, sumalti, padruskinti ir papipirinti. Keptuvėje pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną ir suberti į maltą mėsą. viską išmaišyti. Į kiekvieną iškočiotą gabalėlį dėti po šaukštelį įdaro.

Bandelėm su karameliniu kremu naudojau Rududu. Į kiekvieną iškočiotą gabalėlį dėjau po puse šaukštelio ir labai labai gerai užlankstyti, kad jis kepant neišbėgtų.

Skanaus!

3 komentarai:

  1. Su karamele tikriausiai labai skanu. Bandysiu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai skanu. Tik labai gerai reikia uzspausti krastelius, kad karamele neisbegtu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai labai skanios

    AtsakytiPanaikinti