Bandelių tešlą dariau pagal anksčiau keptų bandelių receptą, štai jis čia
Mėsos įdarą ruošiau taip:
išvirti gabalėlį kiaulienos kumpio, sumalti, padruskinti ir papipirinti. Keptuvėje pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną ir suberti į maltą mėsą. viską išmaišyti. Į kiekvieną iškočiotą gabalėlį dėti po šaukštelį įdaro.
Bandelėm su karameliniu kremu naudojau Rududu. Į kiekvieną iškočiotą gabalėlį dėjau po puse šaukštelio ir labai labai gerai užlankstyti, kad jis kepant neišbėgtų.
Skanaus!
Su karamele tikriausiai labai skanu. Bandysiu.
AtsakytiPanaikintiLabai skanu. Tik labai gerai reikia uzspausti krastelius, kad karamele neisbegtu.
AtsakytiPanaikintiLabai labai skanios
AtsakytiPanaikinti