2012 m. rugsėjo 11 d., antradienis

Minkšti kotletukai




Reikės:

1 kg. kiaulienos nugarinės
2 riekių batono mirkyto piene
1 svogūno
2 kiaušinių
Druskos
Pipirų
Mėgiamų prieskonių

Kiaulienos nugarinę sumalti. Kiaušinius, druską, pipirus, prieskonius, batoną  bei nuluptą ir į dvi dalis padalintą svogūną dėti į smulkintuvą. Viską susmulkinti iki vientisos tyrelės. Gautą masę sudėti į maltą nugarinę ir gerai viską išminkyti. Formuoti nedidelius kotletukus ir dėti į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepti 30 min. 200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Padažui ištirpinti valgomą šaukštą sviesto, iberti druskos, kvepiančių pipirų ir įdėti 4 v.š. grietinės, pakaitinti kol sutirštės.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą