2012 m. gegužės 28 d., pirmadienis

Salotos su karšta vištienos krūtinėle




Reikės:

Aisbergo salotų
1 trumpavaisio agurko
1 pomidoro
5 – 6 ridikėlių
0,5 nedidelio svogūno
1 puselės vištienos krūtinėlės
1 virto kiaušinio
2 - 3 a.š. majonezo
Druskos
Pipirų

Vištienos krūtinėlę paprieskoniuoti mėgiamais prieskoniais.

Salotas suplėšyti nedideliais gabalėliais, dėti į lėkštę ir pabarstyti druska bei pipirais. Agurkus, pomidorus supjaustyti šiaudeliais, ridikėlius riekelėmis, dėti ant salotų. išdėlioti majonezą po puse šaukštelio. Suberti pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Virtą kiaušinį supjaustyti į keturias dalis ir išdėlioti lėkštėje. Vištienos krūtinėlę apkepti keptuvėje iš abiejų pusių po 3 min. supjaustyti griežinėliais ir juos dar apkepti, kad truputį apskrustų (maždaug po 2 min iš abiejų pusių). Karštą vištieną dėti ant salotų. Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą