2012 m. gegužės 16 d., trečiadienis

Riestainiai



Reikės:
250 g sviesto ar margarino
2 vnt kiaušinių
3 puodelių miltų
1 puodelio cukraus
1 a.š vanilinio cukraus
1/2 a.š kepimo miltelių

Šaltą sviestą/margariną sutarkuoti, įmušti kiaušinius ir suberti cukrų, viską gerai išmaišyti. Suberti į sviesto masę miltus, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius.Užminkyti tešlą. Tešla neturi būti labai lipni, jei trūksta miltų galima šiek tiek įberti daugiau. Atgnybti šiek tiek tešlos ir iškočioti piršto storio pailgą volelį, suformuoti riestainius ir vieną pusę apvolioti cukruje. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Orkaitę įkaitinti iki 180C temp, riestainėlius kepti apie 15 min.
Skanaus!

Šaltinis čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą