Ačiū Daivai už receptą!
Reikės:
200 gr. miltų
1 a.š. kepimo miltelių
80 gr. tarkuoto šalto sviesto
50 gr. cukraus
1 kiaušinio
Įdarui:
2 pak. vanilinio pudingo
6 v.š. cukraus
800 ml pieno,
skardinės konservuotų persikų
200 gr. miltų
1 a.š. kepimo miltelių
80 gr. tarkuoto šalto sviesto
50 gr. cukraus
1 kiaušinio
Įdarui:
2 pak. vanilinio pudingo
6 v.š. cukraus
800 ml pieno,
skardinės konservuotų persikų
Viršui aptepti:
2-3 v.š. persikų uogienės
Sutarkuoti sviestą, mušti kiaušinį, berti sijotus miltus kartu su kepimo milteliais, dėti cukrų, viską gerai išminkyti, suvynioti į maistinę plėvelę ir tešlą dėti į šaldytuvą 30 min.
Pudingą išvirti taip, kaip nurodyta ant pakelio, sunaudoti tą 800ml pieno ir 6v.š. cukraus. Atvėsinti.
Persikus nusunkti, supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, nusausinti, kad nebūtų šlapi.
Tešlą kloti į 26 cm dydžio formą, ant viršaus pilti atvėsusį pudingą, dėlioti persikus, dėti skardą į įkaitintą orkaitę iki 175 laipsnių, kepti apie 45 min.
Atvėsusį pyragą aptepti truputį pašildyta uogiene.
2-3 v.š. persikų uogienės
Sutarkuoti sviestą, mušti kiaušinį, berti sijotus miltus kartu su kepimo milteliais, dėti cukrų, viską gerai išminkyti, suvynioti į maistinę plėvelę ir tešlą dėti į šaldytuvą 30 min.
Pudingą išvirti taip, kaip nurodyta ant pakelio, sunaudoti tą 800ml pieno ir 6v.š. cukraus. Atvėsinti.
Persikus nusunkti, supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, nusausinti, kad nebūtų šlapi.
Tešlą kloti į 26 cm dydžio formą, ant viršaus pilti atvėsusį pudingą, dėlioti persikus, dėti skardą į įkaitintą orkaitę iki 175 laipsnių, kepti apie 45 min.
Atvėsusį pyragą aptepti truputį pašildyta uogiene.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą