700 gr. jautienos faršo
2 kiaušiniai
2 batono riekelės
2 svogūnai
2 šaukštai majonezo
prieskoniai
druska
3 morkų
1 svogūno
2 šaukštų grietinės
Sultinio
Šaukšto miltų
Batono riekeles išmirkyti vandenyje, nuspausti ir dėti į faršą, sudėti visus ingridientus ir gerai išminkyti.
Formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių.
Morkas sutarkuoti plonais griežinėliais arba burokine tarka. Dėti į puodo dugną.
Supjaustyti svogūną ir dėti ant morkų.
Ant daržovių dėti apkeptus kotletus.
Užpilti sultiniu ir troškinti apie 30 min. Galiausiai dėti grietinę, miltus ir gerai išmaišyti. Skanaus!
Valgėme su bulvėmis ir burokėlių salotomis (virti burokėliai, marinuotas agurkas, mažas svogūnas, šlakelis aliejaus, truputis citrinos sulčių, druskos).
super skanu :) aciu uz recepta :)
AtsakytiPanaikintiAtrodo labai skaniai, dabar kaip tik vyksta procesas, ziuresime kas is to iseis... :)
AtsakytiPanaikintigeras receptas,aciukas
AtsakytiPanaikintiLabai sovietinis receptas, bet skanu!
AtsakytiPanaikintiTikrai labai skanu ir paprasta!aciu
AtsakytiPanaikintiDabar kaip tik gaminu. Kvepia skaniai. Tikiuosi, kad bus taip pat skanu, kaip ir paprasta pagaminti!
AtsakytiPanaikintiSkanumynas neispasakytas! Aciu labai uz recepta!
AtsakytiPanaikintiTikrai labai geras receptas. Kotletai gavosi labai skanus! Rekomenduoju :)
AtsakytiPanaikintiTroškinau viską greitpuodyje 10 min. Gavosi SUPER!!!
AtsakytiPanaikintiNeskanu sausa
AtsakytiPanaikintiMeilės pamiršote įdėti :D
Panaikinti