2012 m. vasario 9 d., ketvirtadienis

Kotletai įdaryti pievagrybiais



Reikės:

500 gr. maltos kalakutienos
1 svogūno
1 kiaušinio
1 v.š. manų kruopų
10 nedidelių pievagrybių
Druskos
Pipirų
Mėgiamų prieskonių


Svogūną susmulkinti ir suberti į mėsą, įmušti kiaušinį, suberti manų kruopas, pagardinti druska, pipirais, prieskoniais. Viską gerai suminkyti.
Pievagrybius nuplauti ir apibarstyti druska.
Maltą mėsą padalinti į 10 dalių. Iš mėsos padaryti apskritimą, dėti į viduriuką pievagrybį ir suformuoti kamuoliuką.
Dėti ant kepimo popieriaus išklotos skardos ir kepti apie 30 – 40 min. 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą