2011 m. liepos 22 d., penktadienis

Sprandinės armonika



Reikės:

1.5 kg. sprandinės
didelio svogūno
pomidoro
gabalėlio mocarelos sūrio
nedidelio gabalėlio rūkyto sūrio
majonezo
baziliko
kmynų
druskos
pipirų

Sprandinę susipjaustyti maždaug 1.5 cm juostelėmis, pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm. neperpjautus.
Mėsą pabarstyti kmynais,druska, pipirais ir ją įtrinti.
Susipjaustyti mocarelą, rūkytą sūrį, pomidorą ir svogūną.
Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti skiltelę pomidoro, svogūno ir sūrio, sūrį reikėtų sluoksniuoti, į vieną ravelį baltą, į kitą rūkyto sūrio gabalėlį. Apibarstyti baziliku.

Dėti į foliją, sandariai apsukti ir kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 1,5 val.
Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidengti foliją
Skanaus!

šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą