0.7 l. degtinės
300 ml. šviežiai spaustų citrinos sulčių (man reikėjo 6 citrinų)
2 citrinų
20 gr. imbiero šaknies (aš dėjau 2 v.š. malto imbiero)
200 gr. cukraus
saujelė mėtų
Į stiklainį pilti išspaustas citrinos sultis, berti supjaustytas citrinas, įtarkuoti imbierą, dėti mėtas ir užpilti cukrumi, mėtas šiek tiek patrinti, viską gerai išmaišyti ir užpilti degtinę.
300 ml. šviežiai spaustų citrinos sulčių (man reikėjo 6 citrinų)
2 citrinų
20 gr. imbiero šaknies (aš dėjau 2 v.š. malto imbiero)
200 gr. cukraus
saujelė mėtų
Į stiklainį pilti išspaustas citrinos sultis, berti supjaustytas citrinas, įtarkuoti imbierą, dėti mėtas ir užpilti cukrumi, mėtas šiek tiek patrinti, viską gerai išmaišyti ir užpilti degtinę.
Pastatyti vėsiai parai.
Perkošti 2 kartus. Supilstyti į butelius ir pastatyti šaltai.
Šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą