Reikės:
mažų cukinijų (jei didesnės, jas reikėtų pjaustyti žiedeliais)
Krapų, česnako, pipirų (naudojau agurkams skirtus džiovintus prieskonius)
Marinatui:
3 st. vandens
1 st. acto
1 st. cukraus
1 1\2 šaukšto druskos
1 st. acto
1 st. cukraus
1 1\2 šaukšto druskos
Stiklainius išplauti ir iškaitinti. Cukinijas sudėti į iškaitintus stiklainius, įmesti pipirų, agurkams skirtų prieskonių, užpilti verdančiu marinatu, palaikyti 30 min. nukošti atgal į puodą, užvirinti skystį ir užpilti atgal ant cukinijų , užsukti dangteliais.
Šiltai apkloti apverstus stiklainius ir palaikyti kol atvės.
Skanaus!!
šaltinis čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą