Reikės:
Tešlai:
250 gr. miltų
125 gr. minkšto sviesto
1 kiaušinio
Druskos
Įdarui:
600 gr. kalakutienos krūtinėlės
2 svogūnų
350 gr. pievagrybių
Šlakelio aliejaus
Užpilui:
3 kiaušinių
250 ml grietinėlės (13 proc. riebumo)
150 gr. tarkuoto fermentinio sūrio
Tešlai visus produktus suminkyti, įvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą min. 30 minučių.
Įdarui: svogūnus susmulkinti ir berti į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Krūtinėlę supjaustyti gabalėliais ir berti ant svogūnų. Krūtinėlei apkepus suberti susmulkintus pievagrybius. Viską patroškinti kol išgaruos iš pievagrybių išsiskyrusios sultys.
Užpilui: kiaušinius išplakti, suberti sūrį, supilti grietinėlę ir viską išmaišyti.
Kepimo forma (naudojau 20x20) iškloti tešla, sudėti paruoštą įdarą ir užpilti užpilu. Dėti į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ir kepti apie 45 – 50 min.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą