2012 m. kovo 12 d., pirmadienis

Vištienos širdelių salotos



Reikės:

500 gr. vištienos širdelių
3 svogūnų
3 morkų
Aliejaus
Majonezo
Druskos
Pipirų


Svogūno marinatui reikės:

250 ml vandens
1 v.š. be kaupo cukraus
¼ v.š. druskos
25 ml acto.

Vištienos širdeles išvirti, atvėsinti ir supjaustyti griežinėliais.
Morkas sutarkuoti ir dėti į keptuvę su trupučiu aliejaus. Du svogūnus supjaustyti kubeliais ir berti į keptuvę su morkomis. Kepti kol daržovės suminkštės ir apkeps.
Likusį vieną svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir pamarinuoti.
Keptas daržoves, marinuotą svogūną bei vištienos širdeles sumaišyti su majonezu, pagardinti druska bei pipirais.


1 komentaras: