Reikės:
500 gr. vištienos
širdelių
3 svogūnų
3 morkų
Aliejaus
Majonezo
Druskos
Pipirų
Svogūno marinatui
reikės:
250 ml vandens
1 v.š. be kaupo
cukraus
¼ v.š. druskos
25 ml acto.
Vištienos
širdeles išvirti, atvėsinti ir supjaustyti griežinėliais.
Morkas sutarkuoti
ir dėti į keptuvę su trupučiu aliejaus. Du svogūnus supjaustyti kubeliais ir
berti į keptuvę su morkomis. Kepti kol daržovės suminkštės ir apkeps.
Likusį vieną
svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir pamarinuoti.
Keptas daržoves, marinuotą svogūną bei vištienos širdeles
sumaišyti su majonezu, pagardinti druska bei pipirais.
Įdomu,reikės pabandyti.
AtsakytiPanaikinti