Reikės:
400 g žuvies (naudojau lydekos filė)
1 didelio svogūno
1 didelės morkos
puse ilgavaisio agurko
miltų
Marinatui:
4 v. š. obuolių acto
6 v. š. aliejaus
1 a. š. druskos
2 v. š. cukraus
Daržoves supjaustyti plonais šiaudeliais ir paspausti rankomis, kad išleistų sultis. Sumaišyti visus marinato ingredientus ir užpilti ant daržovių.
Žuvį nuplauti, nusausinti, supjaustyti nedideliais gabalėliais, pavolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių. Dar karštą žuvį sudėti į marinuotas daržoves ir atsargiai pamaišyti. Padėti į šaldytuvą. Palaikyti keleta valandų, kol visiškai atvės. Skanaus.
400 g žuvies (naudojau lydekos filė)
1 didelio svogūno
1 didelės morkos
puse ilgavaisio agurko
miltų
Marinatui:
4 v. š. obuolių acto
6 v. š. aliejaus
1 a. š. druskos
2 v. š. cukraus
Daržoves supjaustyti plonais šiaudeliais ir paspausti rankomis, kad išleistų sultis. Sumaišyti visus marinato ingredientus ir užpilti ant daržovių.
Žuvį nuplauti, nusausinti, supjaustyti nedideliais gabalėliais, pavolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių. Dar karštą žuvį sudėti į marinuotas daržoves ir atsargiai pamaišyti. Padėti į šaldytuvą. Palaikyti keleta valandų, kol visiškai atvės. Skanaus.
šaltinis: Sonatinos receptai
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą