Reikės:
1 kg vištienos sparnelių
2 - 3 cm imbiero šaknies
1 galvutė česnako
1 v.š. medaus
2 v.š. sojos padažo
1 grūdėtų garstyčių
1 a.š. kvepiančių
pipirų
1 a.š. druskos
1 a.š. kmynų
3 v.š. aliejaus
Sezamo sėklų
Vištienos sparnelius
supjaustyti į 3 dalis. Mažausios dalies nenaudoti.
Imbierą, česnaką sutarkuoti smulkia tarka.
Sudėti medų, sojos padažą, garstyčias, pipirus, druską, kmynus, aliejų bei
sezamo sėklas. Viską gerai išmaišyti. Sudėti ant sparnelių ir gerai juos
išrtinti paruoštu marinatu. Geriausia sparnelius pamarinuoti per naktį. Kepti ~45
min. 200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą