2011 m. lapkričio 22 d., antradienis

Kepti vištienos sparneliai



Reikės:

1 kg vištienos sparnelių
2 - 3 cm imbiero šaknies  
1 galvutė česnako
1 v.š. medaus
2 v.š. sojos padažo
1 grūdėtų garstyčių
1 a.š. kvepiančių pipirų
1 a.š. druskos
1 a.š. kmynų
3 v.š. aliejaus
Sezamo sėklų

Vištienos sparnelius supjaustyti į 3 dalis. Mažausios dalies nenaudoti.
Imbierą, česnaką sutarkuoti smulkia tarka. Sudėti medų, sojos padažą, garstyčias, pipirus, druską, kmynus, aliejų bei sezamo sėklas. Viską gerai išmaišyti. Sudėti ant sparnelių ir gerai juos išrtinti paruoštu marinatu. Geriausia sparnelius pamarinuoti per naktį. Kepti ~45 min. 200 laipsnių karštumo orkaitėje. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą