Reikės:
Vištienos krūtinėlės
100 gr. sviesto
Skiltelės česnako
Baziliko
Mairūno
Raudonėlio
Krapų
Druskos
Vištienos krūtinėlę supjaustyti plonais kepsneliais.
Sviestą, tarkuotą česnako skiltelę, baziliką, mairūną, raudonėlį, krapus bei truputį druskos gerai išmaišyti.
Gautą sviestinį mišinį tepti ant krūtinėlės
Ją suvynioti į volelį
Kepti keptuvėje po 5 min iš abiejų pusių.
Mėgstantiems sūriau, reikėtų ir vištienos krūtinėlę pabarstyti druska.
Dalis sviesto keptuvėje išbėgo, tai padariau padažą. Į sviestą dėjau šaukštą grietinės ir 1 a.š. krakmolo išmaišyto pusėje stiklinės vandens.
Skanaus. Neperkepkite vištienos, nes bus sausa.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą