2010 m. gruodžio 4 d., šeštadienis

Vištienos kepsneliai „Sraigės“


Reikės:

Vištienos krūtinėlės
100 gr. sviesto
Skiltelės česnako
Baziliko
Mairūno
Raudonėlio
Krapų
Druskos


Vištienos krūtinėlę supjaustyti plonais kepsneliais.
Sviestą, tarkuotą česnako skiltelę, baziliką, mairūną, raudonėlį, krapus bei truputį druskos gerai išmaišyti.

Gautą sviestinį mišinį tepti ant krūtinėlės


Ją suvynioti į volelį


Po to susukti ir prismeigti mediniu iešmeliu


  Kepti keptuvėje po 5 min iš abiejų pusių.
Mėgstantiems sūriau, reikėtų ir vištienos krūtinėlę pabarstyti druska.

Dalis sviesto keptuvėje išbėgo, tai padariau padažą. Į sviestą dėjau šaukštą grietinės ir 1 a.š.  krakmolo išmaišyto pusėje stiklinės vandens.

Skanaus. Neperkepkite vištienos, nes bus sausa. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą