Reikės:
Kiaulienos sprandinės
2 a.š. majonezo
5 v.š. raudonojo vyno acto
Kvapniųjų pipirų
Raudonėlio
Prieskonių ( aš naudojau prieskonių mišinį „Madridas“)
0.5 a.š. druskos
Sprandinę supjaustyti juostelėmis.
Majonezą, actą, raudonėlį, prieskonius, kvapniuosius pipirus bei druską sumaišyti. Gautą masę dėti ant sprandinės juostelių ir gerai juos ištrint. Imti 3 juosteles mėsos, gale prismeigti smeigtuku ir pinti kasą, pabaigą taip pat sutvirtinti smeigtuku.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, dėti mėsos kasas. Šalia mėsos sudėjau ir pjaustytas bulves, apibarstytas prieskoniais.
Dėti į 200 laipsnių karštumo orkaitę ir kepti apie 1 val.
Skanaus!
labai ydomu, reiks pabandyti:)
AtsakytiPanaikinti