Reikės:
1 kg. kiaulienos nugarinės
2 riekių batono mirkyto piene
1 svogūno
2 kiaušinių
Druskos
Pipirų
Mėgiamų prieskonių
Kiaulienos nugarinę sumalti. Kiaušinius, druską, pipirus,
prieskonius, batoną bei nuluptą ir į dvi
dalis padalintą svogūną dėti į smulkintuvą. Viską susmulkinti iki vientisos
tyrelės. Gautą masę sudėti į maltą
nugarinę ir gerai viską išminkyti. Formuoti nedidelius kotletukus ir dėti į
skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepti 30 min. 200 laipsnių karštumo
orkaitėje.
Padažui ištirpinti valgomą šaukštą sviesto, iberti druskos,
kvepiančių pipirų ir įdėti 4 v.š. grietinės, pakaitinti kol sutirštės.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą