2012 m. rugsėjo 11 d., antradienis

Lydeka su džiūvėsėlių – sezamų plutele




Reikės:

Lydekos filė
Prieskonių
Druskos
Džiūvėsėlių
Sezamo
Kiaušinio
Miltų
Aliejaus

Lydekos file supjaustyti gabalėliais, apibarstyti druska, žuvies prieskoniais.

Indelyje sumaišyti džiūvėsėlius ir sezamą.
Kiaušinį išplakti.
Žuvį apvolioti miltuose, po  to kiaušinyje ir galiausiai džiūvėsėlių – sezamo mišinyje. Dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepti iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.

Skanaus! 

2 komentarai:

  1. Sveika sugrįžusi!
    Kas kelias dienas tikrinu, ar nėra naujų receptėlių. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atostogavau :)
    Smagu, kad kažkas pasiilgo :)

    AtsakytiPanaikinti