Reikės:
400 gr silkės filė
100 gr. švelnaus majonezo
100 gr. natūralaus jogurto
50 gr cukraus
100 ml acto
3 v.š. kario prieskonių
1 pusžiedžiais supjaustytas svogūnas
10 grūdelių juodųjų pipirų
2-3 lauro lapai
100 gr. švelnaus majonezo
100 gr. natūralaus jogurto
50 gr cukraus
100 ml acto
3 v.š. kario prieskonių
1 pusžiedžiais supjaustytas svogūnas
10 grūdelių juodųjų pipirų
2-3 lauro lapai
Sausoje keptuvėje truputį apkepkite kario prieskonius.
Supilkite actą, sudėkite cukrų, lauro lapus, pipirus ir svogūnus. Kaitinti ant
silpnos ugnies, kol mišinys nugaruos per pusę – 15-20 minučių. Sumaišykite
majonezą ir jogurtą. Kari mišinį perkoškite per sietelį ir supikite į
majonezo/jogurto mišinį. (Svogūnus, pipirus ir lauro lapelius išmesti).
Sumaišykite su silke ir palikite vėsiai bent 12 valandų.
Recepto šaltinis čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą