Reikės:
500 gr. 9% varškės
12 šaukštų manų kruopų
4 šaukštai bulvių krakmolo
kiaušinio
druskos
šiek tiek vandens (apie 50 ml)
12 šaukštų manų kruopų
4 šaukštai bulvių krakmolo
kiaušinio
druskos
šiek tiek vandens (apie 50 ml)
Įdarui:
maltos kalakutienos
svogūno
prieskonių
druskos
Cepelinams apvolioti krakmolo.
Visus produktus išmaišyti dubenyje ir minkant įpilti šiek
tiek vandens, kad masė taptu lipnesnė.
Įdarui mėsą bei svogūną apkepti, pagardinti druska bei
prieskoniais. Galima naudoti ir virtą maltą mėsą.
Tešlą padalinti į 9 dalis, išploti, dėti po šaukštą įdaro,
suformuoti cepeliną, apvolioti šiek tiek krakmole. Dėti į pasūdytą verdantį
vandenį. Nuo cepelinų iškilimo į viršų virti apie 8-10 min.
Recepto šaltinis čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą